Liigat

Happeen miehistöön on ilmestynyt uusia nimiä – Tähkä mukana harjoitusottelussa

07.08.
2022
Liigat

Kasper Tähkä pelasi perjantaina Happee-nutussa. Kuva: Anssi Koskinen

Jyväskylän Happeen F-liigajoukkueen kokoonpanoon on ilmestynyt kaksi uutta pelaajaa.

Tommi Wiander ja Julius Tuominen on lisätty ainakin joukkueen kotisivujen kokoonpanoluetteloon. Lisäksi Kasper Tähkä pelasi perjantaina joukkueen riveissä harjoituspelissä Classicia vastaan. Joukkue ei ole kuitenkaan tiettävästi virallisesti vahvistanut pelaajia uusiksi kiinnityksiksi.

Wiander on ollut viime vuodet OLS:n tärkeimpiä puolustajia. Liigatasolla pelejä on kertynyt Oulussa yhteensä 129 (14+35). Tuominen pelasi viime kaudella ensimmäiset pelinsä liigatasolla Karhuissa. 22 otteluun syntyivät tehot 7+4. Divarista kokemusta on kuitenkin 32 pelin verran (8+9).

Tähkän nimi ei ole ilmestynyt Happeen sivuille, mutta taitava puolustaja pelasi harjoituspelissä. Tähkän piti pelata viime kaudella liigaa SPV:ssä, mutta vastuu jäi vähille ja loppukausi soljui Divarin Josbassa. Pallovarma pakki onkin pelannut Divarissa suurimman osan aikuisurastaan ja siellä on kertynyt tilille 136 peliä (48+45).

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen