Viikon kysymys: Putoaako EräViikingit miesten F-liigasta?

EräViikingit on kaatanut toistaiseksi vain sarjanousija FBC Turun. Kuva: Anssi Koskinen

EräViikingit on kaatanut toistaiseksi vain sarjanousija FBC Turun. Kuva: Anssi Koskinen

Fuusioseura EräViikinkien alkukausi on ollut todella vaikea miesten liigassa. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä ja on kerännyt vain kolme pistettä yhdeksästä pelistä.

Nuorentuneen joukkueen pitäisi saada aikaiseksi ryhtiliike, jos se aikoo säilyttää paikkansa suoraan. Runkosarjassa toki pelataan 33 ottelua tällä kaudella, mutta ero sijalle 10 on nyt neljä pistettä ja ainoastaan yhtä sijaa ylempänä (11.) oleva FBC Turku on ollut ErVin kanssa yhtä heikko suoritustasoltaan.

Sijojen 11-12 joukkueet eivät tokikaan putoa suoraan, mutta karsintataival ei ole helppo jos sinne joutuu. Mukaan tulee kuusi Divarin runkosarjan parasta joukkuetta, ja yhden ottelusarjan voittaminen ei riitä sarjapaikan säilyttämiseen, vaan nousijan tai säilyjän tulee voittaa kaksi ottelusarjaa.

EräViikingit edustaa tällä haavaa ainoana helsinkiläisjoukkueena miesten liigassa, mutta putoaako se liigasta tämän kauden päätteeksi?

Perustelethan vastaustasi!