Huhumaa

Jatkopahveja ja uusia pelaajia – FBC Turun joukkue rakentuu pala kerrallaan

04.06.
2023
Huhumaa

Juuso Varjokumpu jatkaa peliuraansa FBC Turussa. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Miesten F-liigan FBC Turku on pudotellut viime viikkoina uusia sopimuksia ja jatkopahveja sosiaalisessa mediassa.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Juuso Varjokumpu (TPS), Aatu Koivisto (SB Naantali), Lassi Lähdesmäki (SalBa) ja Mikael Fredriksson (Loviisan Tor). Suomen mestaruuden viime kaudella saavuttanut Varjokumpu on pelannut liigassa 79 peliä (3+7) TPS:ssa ja LASBissa. TPS:ssa rooli oli kuitenkin pieni menneellä kaudella.

Koivisto, 23, on pelannut 6 liigaottelua aikoinaan TPS:ssa. Lähdesmäellä (s. 1999), on kahdelta viime kaudelta Divari-kokemusta 53 pelin verran (12+7). Fredriksson (s. 2002) on pelannut urallaan yhdeksän peliä Divarissa (1+1).

Joukkueessa jatkavat tulevallakin kaudella Jaakko Rannanjärvi, Marek Hallbäck (mv) ja. Jussi Hoikkala.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen