Jymy tiedotti: Karjalaisella aivotärähdys – paluuaikataulu on toistaiseksi auki

Aki Karjalainen on ainakin tovin sivussa liigakentiltä. Kuva ei liity tapaukseen. Kuva: Esa Jokinen

Aki Karjalainen on ainakin tovin sivussa liigakentiltä. Kuva ei liity tapaukseen. Kuva: Esa Jokinen

F-liigan Nurmon Jymyn ykkösvahti Aki Karjalainen on toistaiseksi sivussa liigakaukalosta aivotärähdyksen vuoksi.

Karjalainen sai törmäystilanteessa Indians-hyökkääjän kanssa iskun päähänsä sunnuntain ottelussa, ja lääkärin diagnoosi oli jo mainittu aivotärähdys. Paluuaikataulusta ei ole tietoa, mutta tiedotuksen mukaan tilanne on parempi kuin mitä alkuun osattiin odottaa.

– Kiitos etenkin joukkuelaisille ja läheisille, mutta myös kaikille muillekkin uskomattomasta tuesta mitä olen saanut viimeisen vuorokauden aikana!

– En usko, että kukaan pelaaja tahallaan ketään haluaa loukkaannuttaa. Tiedostan myös, että oma pelityylini on melko vauhdikas ja aiheutan myös itse itselleni vaaratilanteita etenkin palloa tavoitellessa. Onhan se toki omalta osalta myös hankala arvioida milloin palloon kannattaisi mennä ja milloin ei, sillä eihän sitä tilanteita pelaamattakaan halua jättää. Eiköhän ne tuomarit myös tiedä säännöt sen verran hyvin, että oikea tuomio tuli tilanteesta.

– Näin ollen eipä tässä kannata tilannetta itsessään enempää analysoida vaan keskittyä toipumiseen ja olla onnellinen, että taidettiin selvitä isommilta vahingoilta, Karjalainen sanoitti itse Jymyn tiedotteessa.