Yle: Happee kertoi talousvaikeuksistaan – junioreiden verkkarit jumissa urheiluliikkeessä

Happee vetää ihan mukavasti yleisöä Jyväskylässä, mutta talousvaikeudet seuraavat vuodesta toiseen. Kuva: Esa Jokinen

Happee vetää ihan mukavasti yleisöä Jyväskylässä, mutta talousvaikeudet seuraavat vuodesta toiseen. Kuva: Esa Jokinen

Yle kertoi torstaina jälleen Jyväskylän Happeen talousongelmista.

F-liigan pitkäikäisimmän seuran ongelmia selitetään jutussa erityisesti vanhoilla veloilla. Jutussa kerrottiin myös, että Happeeta on haettu konkurssiin viimeksi kesäkuussa, kuten Pääkallokin uutisoi.

– Tilanne on kriittinen. Pelit kuitenkin jatkuvat, onneksi tilanne ei ole niin paha, Happeen sihteeri Timo Kovala sanoi tuoreessa jutussa.

Mielenkiintoinen kulma asiassa onkin se, että Happee on tullut jutussa selkeästi itse esille ongelmien kanssa. Aiemmin seuran taloudelliset ongelmat ovat nousseet esille lähinnä median aktiivisuuden vuoksi.

Jutussa kerrottiin, että Happee ry:ssä rahat ovat yhteisellä tilillä junioreista edustukseen. Vaikka junioreiden verkkareita on jäänyt syksyllä urheiluliikkeisiin maksamattomien maksujen vuoksi, Kovala halusi korostaa, että edustus ei elä junioreiden vanhempien rahoilla.

– Käsi sydämellä voin niin sanoa. Lopetan nämä hommat, jos junioreiden rahoilla täytyy sillä tavalla elää, Kovala vakuutti Ylelle.

Kovala antoi myös ymmärtää, että Happeen maksamat pelaajakorvaukset ovat F-liigan tasolla maltillisia muihin seuroihin nähden. Jutussa kerrottiin myös, että pääsarjapaikasta luopumista on pohdittu vuosittain talousongelmien vuoksi.