Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
4,318
Onkohan tilanne nyt se että liigajoukkueet vielä rakentavat tulevan kauden joukkueitaan vai minkä takia näitä rostereita ei julkisteta avoimesti? Vai onko kasassa niin surkeita nippuja ettei niitä kehtaa julkistaa? Toki kannattaa välttää Oilersin kaltainen sirkus mutta yleisöä kiinnostaa missä mennään. Markkinointi varmaan aloitetaan viikkoa ennen sarjan alkua?
Oilersillahan tämä on ihan perinne. Esimerkiksi joukkue katsoi viisaimmaksi uutisoida Teemu Variksen jatkosopimusneuvotteluista, kun Ahtiainen oli jo vetämässä joukkuetta.
 
Viestejä
4,318
Mielenkiintoista olisi kuulla Luukkosen tilanteesta. Jos lopettaa, se on valtava menetys. Kuka edes voisi ottaa ykkösmaalivahdin paikan?
Olihan tuossa juttua.
Eiköhän sieltä ihan hyvää junioria ole tulossa. Kuisma ja Fälden molemmat ikäluokkansa top 3. Fälden ei aivan mahtunut tämän vuoden kisoihin, mutta Kuisma oli oman ikäluokkansa kisoissa. Haluaisin itse enemmän, että näitä junnuja nostettaisiin isoon rooliin pelaamaan.
 
Viestejä
4,318
Olet varmaan jo päättänyt sen virallisen tavoitteen tulevalle kaudelle? Looginen jatkumo tavoiteasetantaan olisi varmaan Oilersille 2 voittoa pudotuspelien ekalla kierroksella?
Joukkueella on omat tavoitteet ja minulla on omani, joilla ei ole mitään tekemistä virallisten tavoitteiden kanssa.

Minulle riittää, jos tällä kaudella jätetään huumoripupeltamiset väliin. Viime kaudella näitä oli mm. Koovee-vieraspelissä, Jyväskylän pelissä sekä molemmissa Seinäjoen peleissä. Siis sitä luokkaa, että joko jätetään kokonaan tulematta paikalle tai sitten todetaan jossain vaiheessa peliä, että "ainiin, oispa kiva kun vastustajakin saisi edes jonkun pisteen". Sen kummempaa tavoitetta en tulevalle kaudelle aseta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös