Pääkallo.fi

Kuukauden pelaajat.

Viestejä
164
Siis mitä helv*ttiä äsken just luin?
96AC24A0-A43C-4D84-9631-A3B899A6F7F5.jpeg
Siis nyt lähti sitten koko pohja kuukauden pelaajat hömpästä. Johanssonia ei siis valita kuukauden pelaajaksi, koska on liian hyvä? Mikä järki koko hommassa on jos parhaita ei valita kuukauden pelaajiksi?

Ei helv*tti sentään sanon minä. Kyllä uskottavuus nousee.👍
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
164
No mut hei täähän on vaan sählyä! Mitä väliä?

Ens kuussa voitais, vaikka si järjestää arvonta kuka on kuukauden pelaaja.

Ja sit runkosarjan jälkeen voitais heittää, vaikka noppaa ketkä pääsee pleijareihin.

Sit kauden päätteks voitais viä järjestää bingo mis valittais vuoden pelaaja.


Visio 2028.
 
Viestejä
177
Ei saa sama henkilö voittaa joka kuukausi ettei tule toisille paha mieli.

Muistaakseni Lastikka taisi divarissa pelatessaan saada kyseisen palkinnon useammankin kerran putkeen. Että vähä erikoinen selitys.

Edit: kävin lukemassa kyseisen jutun liiton sivuilla. Nykyn heitto vaan oli vitsillä. Eli turha tästä liikaa mieltään pahoittaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
49
Eikö kuukauden pelaaja valita kyseisen kuukauden suorituksista eikä millaisen putken on pystynyt pitämään / tekemään? Erikoista! Nyt olisi pitänyt valita liigan onnistuja.
 
Viestejä
1,149
Kuukauden pelaajia on taas valittu:

Maajoukkuekellot soivat, sillä Nykky on ollut useammassa LASBin pelissä myös paikan päällä. Ja hyvä niin, Miskan peli ja itseluottamus hivelee tällä hetkellä silmää.
 
Viestejä
13
Voi hyvin olla suomen paras pelaaja tällä hetkellä. Kokonsa ja fyysisyyden puolesta todella nopea pelaaja molempiin suuntiin... Varmasti menossa maajoukkueeseen, jos vaan niitä pelejäkin pelattaisiin.. Salin ja Mäkinen samaan kenttään niin pelien kääntö olisi salaman nopeaa molemmilta laidoilta...
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös