Pääkallo.fi

MM-välierä Ruotsi-Suomi lauantaina klo 15.30

Viestejä
35
Perttu Kytöhonka kirjoitti ennakon välierää silmällä pitäen:

Täytyy alkuun sanoa, että en ole niin tarkasti seurannut seurajoukkueiden pelitapoja kotoisessa liigassa, että osaisin varmasti sanoa pelitapoihin mitään varmaa. Oma perstuntuma on se, että seurajoukkueiden pelitapa on erilainen kuin maajoukkueella (ainakin Pertun jutussa nostettujen esimerkkien osalta). Oma muistikuva on se, että seurajoukkueet suurelta osin pelaavat yhdellä kärkikarvaajalla.

Sellainen oma huomio maajoukkueesta, että isoja tiloja puolustaessa keskushyökkääjien toiminta on erityisen tärkeää ja aika paljon tähän asti maaleja on tullut myös laukauksilla keskisektorista.

Pertulle ehkä kysymys myös siitä, miten tuo ryhmitys vaikuttaa nopeisiin hyökkäyksiin lähtöön tilanteenvaihdon jälkeen? Sveitsin prässin alta ei palloa saatu käännettyä nopeasti ja siksi nopeisiin YV-hyökkäyksiin ei päästy.
 
Viestejä
409
Omasta mielestä hyvä peli Suomelta lähtökohtiin nähden. En uskonut, että tuosta voisi tiukkaa tulla.
 
Viestejä
44
Täytyy onnitella vaikka hävittiin! Nyt lunastettiin odotuksia ja ruotsikin paljasti että heikkouksiakin on! Uutta kohti!
 
Viestejä
9
Lukeuduin epäilijöihin, mutta onneksi Suomi näytti kyntensä. Joku päivä se vielä riittää. Valmennusjohdolle, Kippilälle ja muullekkin joukkueelle iso käsi.
 
Viestejä
1,458
Turpaan tuli, luvuista viis. Ruotsi oli lyötävissä tänään, sen verta pahasti jäässä olivat. Selkeitä vasturipaikkoja munivat ja muutenkin hermostunutta. No yhtä kaikki meillä ei riittänyt siltikään voittoon asti.
 
Viestejä
409
Melkoisen huikea nousu Sveitsiltä. 1-6 tappiolla ennen viimeistä kymppiä, huipentumana 2-6 tappioasemasta viimeisellä kahdella minuutilla tasoihin ja jatkoilla ohi.
 
Viestejä
554
Jos oli Suomella harmittava tappio ja peli täysin voitettavissa, Tshekki suli aivan käsittämättömästi eivätkä tuosta kyllä sisuunnu huomista varten. Meneekö tämä jopa ohi SPV:n comebackista Erää vastaan jos mietitään lajin suurimpia nousuja? Tehtäviä maaleja oli vähemmän mutta paikka oli kovempi, MM-välierä vs normaali runkosarjaottelu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös