Pääkallo.fi

Pääsarjojen kurinpitopäätökset

Viestejä
122
Kurinpitoasian käsittely muuten päättyy siihen, kun videotuomari toteaa ettei jatkokäsittelylle ole tarvetta. Kilpailusäännöissä tulisi olla kirjattuna se, että kurinpitoasia voidaan ottaa käsittelyyn tarvittaessa myöhemmin, huomioiden sen, että tapahtumasta ei ole kulunut kohtuutonta aikaa. Nyt kilpailusäännöt on kirjoitettu niin väljästi, että niitä voidaan tulkita puoleen, jos toiseen ja se ei ainakaan nosta F-liigan ja sen kurinpidon luottamusta.
 
Viestejä
285
Voihan hevosen k**keli... jos kerta rangaistus on kaikkien mielestä oikein on tuo melkoista kuraa selitellä yhteisellä hyvällä! Erville euroviisupisteet ziro poäng!! Käsi pystyyn ja muutosehdotukset sääntöihin sisään jos nyt niin kovasti hikinauha puristaa...
 
Viestejä
698
Arpajaiset arpoivat Kotilaiselle 2 peliä.
Omaan silmiini kurinpidolta aika osuvasti päätetty penaltty.
Ainoa mitä jäin miettimään on se, että aiempina kausina kurinpito on katsonut vähän oikeuslaitoksen mukaan myös tekijän entisyyteen, eli rangaistushistoriaan, joka on saattanut sitten olla rangaistusta koventava tekijä (esim. aikanaan huippuhyvän pelaajan, mutta paljon pelikieltoja keränneen Mika Savolaisen kohdalla).
Tästä en toki Kotilaiselle lisärangaistuksia edes ole kaipaamassa, mutta minun silmiini niin loistava pelaaja kuin Kotilainen onkin, hän alkaa myös kuulua jo näihin ”uusijoihin”.
Eli mielenkiinnolla jään odottamaan, onko ko. käytänne laitettu historiaan, vai tullaanko siihen vielä joskus perusteluissa viittaamaan.
 

Fox

Viestejä
88
Propsit Happeelle. Siellä vastineessa käsi pystyssä myönnettiin rike ja pyydettiin tuomitsemaan normaalin laitataklauksen mukaisesti PR1. Olis voinut olla 4 peliä tai 2 peliä. Mun mielestä meni ihan oikein ja ostan kurinpidon perusteet. Case closed, next.
 
Viestejä
1,149
Kiitos kurinpito 🤘 Ei jää purnattavaa suuntaan tai toiseen, juuri oikea rangaistus vaarallisesta hölmöilystä.
 
Viestejä
275
Mihin koira karvoistaan pääsisi. Taisi juuri Urheilucastissa Peteri kertoa että on vähän kypsistynyt eikä ole ulosajoja hetkeen tullut mutta kyllä se vain yhä turhautuminen häviöasemassa pistää silmiin ja typeriä ratkaisuja nähdään.
 
Viestejä
707
Ei kai taas ole voitu käyttää perusteluna tuota "Ei ollut tarkoitus vahingoittaa"...
Ehkä paskoin perustelu mihinkään. Mitäköhän tuolla halutaan saavuttaa? Selitellä miksi ei annettu oikeaa rangaistusta? Ihan tahallinen tekohan toi on ja onneksi edes kaksi peliä sai. Liian usein jätetään antamatta mitään KUN EI OLLUT TARKOITUS VAHINGOITTAA. No silläkö sitten saa synninpäästön. Tuossakin olisi varmaan jäänyt tuomiotta jos vastineessa olisi mainittu että pyysi anteeksi. Ei tarkoitusta ja pyysi anteeksi. Asia kunnossa. Aivotärähdys nyt vaan sattui vahingossa tulemaan (ei välttämättä kyseisessä tapauksessa, mutta todennäköinen vastaavissa).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös