Pääkallo.fi

Pääsarjojen kurinpitopäätökset

Viestejä
319
Tuntuu siltä, että kurinpidosta tulee enemmän päätöksiä, joissa ei anneta pelikieltoa kuin aikaisemmin. Olenko väärässä? Meneekö kurinpitoon herkemmin tai enemmän tapauksia? Onko linja muuttunut sallivampaan suuntaan?
 
Kertokaa tyhmälle, että onko salibandyssa pallontavoittelutilanteessa olkapää-olkapäätä vasten kontakti aina sallittua riippumatta kuinka lujaa tulee tilanteeseen - eli käytännössä saa ajaa pystyy niin kovaa kun mitä pystyy kunhan olkapäät kohtaavat ja on "ensisijainen pallontavoittelutilanne"?
 
Viestejä
1,220
Kyseessä ei ollut pallontavoittelutilanne vaan Iiskola päättää tietoisesti jättää pallon huomiotta ja keskittyy taklaamaan vastustajaa. Ja taklaus osuu päähän vastustajaa joka yritti pelata palloa.
Onko kaksi peliä riittävästi? Ostan päätöksen.
 
Viestejä
319
Arla Salo sai varoituksen, joka mun mielestä viittaa siihen, että kurinpidossa otetaan huomioon myös aiemmat tilanteet. Seuraavasta tapauksesta voi siis herkemmin tulla Arla Salolle pelirangaistuksia.

Ottaakohan kurinpito huomioon myös yksittäisessä pelissä tapahtuneet tilanteet? Hankkiohan pelasi monessa tilanteessa tuossa pelissä ”yli” ja sai ennen kurinpitoon mennyttä tilannetta jäähyn jatkuvasta väärästä pelitavasta. Monessa tilanteessa Hankkio myös soitti suutaan tilanteen jälkeen tuomareille ja rikkomalleen pelaajalle. Mun mielestä nämä seikat pitäisi ottaa huomioon kurinpidossa.

Tuomariparille kiitos ottelun hyvästä läpiviennistä. Hankalat tilanteet pysyi suhteellisen hyvin hanskassa. Tuossa olisi helposti voinut karata ottelu käsistä.
 
Viestejä
156
Hankkio kävi kuumana aika pitkään ennen "taklaustaan" mutta tiesi muuten heti kun Stenfors kaatui että nyt tuli hölmöiltyä oikein kunnolla ja minusta yrittiä käydä tsekkaa Stenforsia ja pyytää anteeksi, mutta tuomari vei pois. Jos mietitään Hankkion ja Iiskolan OLS-pelin "taklausta", niin oliko ne yhteismitallisia? Molemmat sai 2 peliä mutta olisiko toisen pitänyt saada hiukan enemmän?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös