Liigat

Päävalmentaja jatkaa, Turula kovin hankinta – tässä on OLS:n sopimustilanne

28.06.
2016
9 Kommenttia
4
Liigat
Jami Herralan luotsaama OLS sijoittui viime kaudella runkosarjassa kahdeksanneksi. Puolivälierissä noutaja tuli Classicin muodossa voitoin 4–1. Kuva: Jari Turunen

Jami Herralan luotsaama OLS sijoittui viime kaudella runkosarjassa kahdeksanneksi. Puolivälierissä noutaja tuli Classicin muodossa voitoin 4–1. Kuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliiga-joukkue OLS on vihdoin julkaissut ensi kauden joukkueensa. Kasassa on nyt pelaajasopimus kolmen maalivahdin ja 17 kenttäpelaajan kanssa.

Uusina pelaajina OLS:n joukkueeseen liittyvät jo aiemmin uutisoidun Ville Turulan lisäksi seuran A-nuorista edustusjoukkueeseen nouseva Antti Suomela sekä maalivahtiosastoa täydentävä Janne Liusvaara. Kolmikosta selvästi kovin vahvistus on viime kaudella Ruotsin Superliigassa pelannut Turula.

Viime kauden joukkueesta poissa ovat varmuudella puolustajat Jani Lämsä (lopetti), Arttu Hakala (pääkaupunkiseudulle), Matias Veikkola (SPV) sekä hyökkääjä Tommi Visuri.

OLS:n päävalmentajana jatkaa kaksi edellistäkin kautta ryhmää luotsannut Jami Herrala. Muut valmennustiimin jäsenet ovat OLS:n A-nuoria valmentanut Eetu Vehanen sekä Kaapo Rossi. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Ville Vuotso.

– Hienoa, että saimme pidettyä rungon kasassa. Suurimmalla osalla pelaajista on jo liigakausia alla ja joukkue on tasaisempi kuin aikaisempina vuosina. Rinkimme on hieman kapeampi kuin edelliskausina, mutta uskon, että laatu korvaa määrän, Herrala kommentoi.

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

OLS:n sivujen uutisen mukaan neuvottelut ovat vielä muutaman pelaajan kanssa kesken. Lisäksi liigajoukkueen harjoitusringissä on mukana muutamia seuran omia A-nuoria.

– Hakalan ja Lämsän myötä menetimme aimo annoksen kokemusta ja tinkimätöntä asennetta niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Veikkolan lähtö kyllä rehellisesti sanottuna kirpaisee, olen kuitenkin valmentanut ”Matea” aina junioreista lähtien. Haluan toivottaa kaikille hyvää jatkoa ja menestystä tuleviin koitoksiin, Herrala pohtii lähteneitä pelaajia.

OLS:n sopimustilanne:

Maalivahdit:
Hannu Koivisto
Ville Mestari
Janne Liusvaara

Kenttäpelaajat:
Antti Nieminen
Olli Wikstedt
Mikko Saarnio
Lauri Tiira
Antti Suomela
Ville Turula
Matias Tiira
Olli Kinnunen
Joni-Arttu Sieppi
Petri Rantala
Niko-Petteri Holappa
Petri Niemelä
Niko Kvist
Juho Sorri
Tatu Kiipeli
Valtteri Parviainen
Petteri Kääriäinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
ukkomies
28/06/2016
Missäs Ville Oksa? Palaako ns. kotiin eli Steelersiin?
Tietäjä
28/06/2016
Tällä porukalla karsitaan alaspäin.
Tietäjä2
28/06/2016
Joku etelän vetelä siellä taas huutelee. Sama porukka melkein ku viime vuonna. Kokemusta enemmän vain kertynyt
Mielenkiintoista nähdä miten kausi menee...uskon että hyvä kausi tulee ja pleijjarit kutsuu.
Parsinavetta
28/06/2016
Hyvä nippu kasassa pohjosen pojilla. Niinkuin tietäjä2 sanoi niin runko pysynyt melkein kokonaan ennallaan ja äijät tuntee toisensa( jotkut useammmankin vuoden takaa), toisin kuin esimerkiksi Eräviikingeissä. Turula kova vahvistus ja maalivahtiosasto hyvässä kunnossa. Puolivälieriin niinku viime kaudella mutta ei pidemmälle, vaikka kukapa sitä tietää kyllä Islantikin napsii vaa voittoja valtavista vonkaleista hyvällä ja joukkueelle sopivalla pelityylillä.
Joni
28/06/2016
Hyvällä tsäkällä tämä porukka voi olla välierissä. Divarihuutelut kertovat enemmän huutelijoista kuin joukkueesta.
ET soittaa kotiin
28/06/2016
Classic, Oilers, EV ja Happee, noi pitäisi tiputtaa välieristä. SPV:llä ja Tepsillä lienee myös jotain sanottavaa. Noiden jälkeen lienee tasaisempaa. Taitaa tulla aika kaksitasoinen sarja.
niittomies
29/06/2016
Eikö Niemelä siirtynyt liminkaan ensi kaudeksi? Näin kylillä puhutaan....
Uuno Utelias
29/06/2016
Missä on Petro Rautio?
Oylu
30/06/2016
OLSin sivuilla lukee, että neuvottelut kesken 4-6 pelaajan kanssa/ nämä 4-6 ovat kesäringissä, mukaanlukien Ville Oksa. (varma tieto)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.