Kotilaisen pistetehtailuun löytyi eniten luottoa – ”Peter ja Valte Karvonen pääsevät isommalla peliajalla kovimpiin numeroihin”

Peter Kotilaisen pistetehtailuun löytyy luottoa. Kuva: Juha Käenmäki

Peter Kotilaisen pistetehtailuun löytyy luottoa. Kuva: Juha Käenmäki

Kysyimme viime viikolla Viikon kysymyksessä, että kuka suomalaisesta tehotriosta tekee eniten pisteitä Sveitsin liigassa ensi kaudella.

Murskavoittoon äänestyksessä ylsi Thurgauhun siirtyvä Peter Kotilainen, joka sai peräti 67,3% äänistä. Kakkoseksi ylsi Zugiin siirtyvä Sami Johansson, joka sai 26,5% äänistä. Vähiten luottoa löytyi myös Zugiin suunnanneeseen Miko Kailialaan, jonka prosenttiosuus oli 6,1%.

Kaikki kolmikosta ovat olleet erittäin tehokkaita Suomen liigassa, mutta Kotilainen on toki ollut Suomen liigatasolla harvinaisen tehokas pelaamissaan otteluissa. Käyttäjä ”Säbä-äijä” näki Kotilaisen voiton taustalla myös sen, että laituri suuntaa hiukan heikompaan joukkueeseen.

Zugilla on niin paljon kovia kavereita, joista moni on pisteahne, jolloin peliaika jää vähän vähemmälle kaikilla. Peter ja Valte Karvonen pääsevät isommalla peliajalla kovimpiin numeroihin. Tietysti vaatii, että Peterin elämän tasapaino pysyy hallinnassa.