Laakso jatkaa KrP:ssa ainakin kaksi seuraavaa kautta – lisää sopimusjulkistuksia tiedossa jäähallipelien ympärillä

Mikko Laakso jatkaa KrP:ssa kaksi seuraavaa kautta. Kuva: Anssi Koskinen

Mikko Laakso jatkaa KrP:ssa kaksi seuraavaa kautta. Kuva: Anssi Koskinen

Nokian KrP on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen laitahyökkääjä Mikko Laakson, 25, kanssa.

Seitsemättä kauttaan KrP:ssa pelaava Laakso on pelannut liigassa kaikkiaan 276 peliä (209+171). Maajoukkueeseen noussut Laakso on ollut viime kaudet Nokian KrP:n ehdottomia avainpelaajia. Kahdella viime kaudella nokialaisjoukkue on yltänyt hopealle F-liigassa ja Laakson KrP-vuosina myös kahdesti pronssille.

– Olen äärimmäisen tyytyväinen tästä sopimuksesta, koska Laakso on Suomen parhaita oikeita laitureita. Hän on myös osoittanut vuosien varrella olevansa tärkeä ratkaisupelaaja kovissa paikoissa, KrP-manageri Marko Salmela kommentoi jatkosopimusta.

KrP pelaa perjantaina 24.11. Classicia ja lauantaina 25.11. SPV:tä vastaan Hakametsän jäähallissa. Salmela paljastaa, että KrP aikoo julkaista lisää sopimuksia otteluiden ohessa. KrP on siis jo hyvässä vauhdissa tulevan kauden joukkueen kokoamisen suhteen.

Jäähallipelien odotuksista Salmela ei sano sen tarkemmin, mutta kertoo KrP:n tavoittelevan samaa henkeä, kuin viime kevään seitsemännessä finaalissa, jonne tuli paikalle kaikkiaan 5107 silmäparia. Lisätietoja tapahtumasta löytyy seuran sivuilta.