Pääkallo.fi

MM-kisat 2018 Prahassa 1.-9.12.

Viestejä
712
Uusimmassa urheilulehdessä oli, että viime MM-kisojen jälkeen Suomella voitot Sveitsin kanssa tasan ja maalierokin sama eli pidettiin siinä vaikeana, jos Suomelle puolivälierissä Sveitsi tulisi vastaan. Ruotsi siis ykkönen ja voitot 6-1 oli Suomea vastaan vastaavasti ja maalierokin selkeä. Siinä mielessä mielenkiintoista nähdä kisoissa miten käy tiputaanko maailmanmestareista vaikka kolmanneksi vai pysytäänkö finaaleissa. Nyt jaettu kakkossija valmistavien pelien osalta.
 
Viestejä
712
Josban värvärit taisi Enossa käydä aikanaan. Ei mikään pistenikkari tämän turnauksen perusteella eli se miinus, jos Enosta vaikka Lastikan tyylinen pelaaja olisi löytynyt se vielä monipuolisempi olisi ollut, mutta ei huono tämäkään versio.
 
Viestejä
712
Nyt Savosestakin oli juttua ei hänkään mikään, vaikka maalintekijä ole. Hyvä taituri pallon kanssa. Minäkin joskus liiga paikkakunnalla aloitin pelaamista ja niitä pelaajia oli pelaamassa vuorolla ei ne huonoja olleet, mutta varmaan enemmän kolmosketjun pelureita ne oli ja jokin huippu ominaisuus heiltä puuttui, että olisivat jääneet mieleen. Toisella paikkakunnalla ei ollut liiga joukkueita, mutta samalla vuorolla 1-3 hyvää peluria oli joku muistutti Savosta, joku Sami Johanssonia jne. Eli ilman näitä pelikokemuksia en osaisi niin yksittäisiä pelaajia seurata varsinkaan tätä jälkimmäistä peli paikkakuntaa.
 
Viestejä
712
Omalla kokemuksella Lastikka liian hyvä kolmoseen tai pitäisi Hankkio olla mukana. Kailiala taas nykykunnolla enemmän kolmosketjun tasoa ja jos Hankkio olisi ei ehkä siihenkään mahtuisi.
 
Viestejä
126
Kaksi mielenkiintoista haastattelua lisää.

Maailman parhaaksi pelaajaksi tähtäävä Krister Savonen kertoo muun muassa uransa käännekohdista, salibandyidolina olemisesta ja tulevaisuuden tavoitteistaan:
Ennen Krister Savonen pärjäsi pelkillä lahjoillaan, pettymys herätti: ”Siitä on tultu 15 kiloa alaspäin”

Janne Lamminen on puolestaan Classic-viisikon "nimettömin" pelaaja, mutta sitäkin värikkäämpi niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Myöhään salibandyn aloittaneen "Liekin" tarinan voit lukea tästä:
”Liekki” Lamminen on sekoitus ”italialaista verta”, yllytyshullua ja periksiantamattomuutta: ”Sytyn nopeasti niin hyvässä kuin pahassa”
 
Viestejä
712
Mietin kolmosketjuksi tämä nykyinen ykkönen voisi olla hyvä Kapanen-Kukkola-Kailiala, kun kaikki eivät aivan iskussa siinä olleet ja näin seurajoukkue yhteys säilyisi. Ongelmaksi sitten tulee sentteri jos Kotilainen ja Lastikka olisi ykkösessä eli valinnoissa olisin nyt kaivannut hyvän alkukauden pelannutta Joona Rantalaa siihen. Muuten kuka nykyisestä Pylsy, Piha, Kohonen ykkösketjun tasoa?
 
Viestejä
112
Pylsy siihen ykköseen. Kyllä jäi liian iso osa potentiaalia Suomeen. Seuraaviin kisoihin vaihtuu puoli joukkuetta, jos ei enemmän. Varsinkin, mikäli jäädään hopealle ja Kettunen takaisin!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös