MM-kisat 2018 Prahassa 1.-9.12.

#46
Sen ovat kaikki nähneet, että Suomen hyökkäyspeli on tökkinyt kaikkien muiden paitsi Classic-kentällisen kanssa. Balanssia, "ajolinjoja" ja yhteistä soljumista ei ole löytynyt. Edellisissä kisoissa oli muistaakseni vähän samaa ongelmaa hyökkäyspelin kanssa.

Tästä johtuen minä en ymmärrä yhtä asiaa. Seurakentällinen näyttää toimivan yhteisten kokemusten perusteella tiukassa paikassa parhaiten. Vaikkei nyt seurakentällisiä valittaisikaan enempää maajoukkueeseen, niin miksi näitä yhteisiä kokemuksia ei kerrytetä pitkin KAHDEN VUODEN kisaperiodia maaottelutapahtumissa? Tätä minä en oo koskaan ymmärtäny. Joukkueen valinta jätetään niin myöhään ja sitten ollaan mm-kisoissa, että: "no nyt kokeillaan ja pyöritellään kentällisiä, että mikä saatais parhaiten toimimaan". Ja jos joku heittää tähän kuormituskortin, niin voi kuormaa jakaa vaihtamalla kerralla koko ketjunkin, eikä yksittäisiä pelaajia.

Sitten lopuksi, Lastikkaa käy sääliksi. Huippupelaaja ja huippukuntoinen hyökkääjä jää tämänhetkisessä kentällisessä aivan liian vähälle palloajalle. Kivilehto ja Kohonen (alussa Väänänen) hierovat valtaosan ajasta ja pallo ei löydä hyökkääjille. Tuon kentän oman pään pallotonta peliä kuvastavat Saksan lukuisat tekopaikat.
 
#51
Prahassa rikottiin 22 vuotta vanha MM-kisojen yksittäisen ottelun yleisöennätys, kun Sveitsi ja Tshekki kohtasivat pronssiottelussa. Kolmannen sijan nappasi Sveitsi.
Ja finaalissa rikottiin ennätys heti perään. Koko kisojen ennätys meni murskaksi valtavalla erolla. Kaikkien kuultujen kommenttien perusteella myös hyvin järjestetyt skabat.

Ei muuta kuin näiden näyttöjen perusteella Tshekki on ehdottomasti kisajärjestäjän paikan ansainnut jatkossakin. Praha tietysti myös kisaturisteille loistava kaupunki kaikin puolin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.