Pääkallo.fi

Ruotsin Superliiga - mikä joukkue vie mestaruuden länsinaapurissa?

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,826

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,826

Mahoney

Ruotsalaiset ja pallon väri ongelma🙉. No eihän sitä nyt millään voi hyväksi havaittua sinistä alustaa käyttää🙊. Onko tämä kokeilu hot Orange vol2?
 

Koivusen Jussi

Ruotsin tulospalvelulla-sivustolla ei ole kulkenut viime aikoina:

Eli ei mitään hätää Suomen tulospalvelun kanssa? Torillle? Anyone?
 
Viestejä
473
En tiennytkään että SSL:ssa merkataan myös kaksi syöttäjää maaleihin. Onkohan tämä toiminnallisuus vai hakkeroitu muutos?
 

Liitteet

  • Screenshot_20221209_212345_Flashscore.jpg
    Screenshot_20221209_212345_Flashscore.jpg
    343.6 KB · kertaa luettu: 22
Viestejä
4
Katsotaan jos lähtisi muitakin keskusteluun mukaan, kuka teidän mielestä voittaa tänä vuona mestaruuden.

Falun
Joka vuona ennakkosuosikkien sijalla numero 1 tai 2. Joukkue on vahva ja taidokas, kun porukassa pelaa paljon maajoukkuepelaajia. Puitteet kunnossa ja pojille maksetaan, joten eiköhän motivaatio ole kohillaan. Näkisin itse Falunin finaalissa.

Storvreta
Sama juttu kun Falunilla. Ennakkosuosikki taidokkaita pelaajia sun muuta. Ei syytä miksi ei nähtäisi finaalissa. Pari kertaa ottanut turpaan huonommilta joukkueilta, mutta niitä tulee kaikille. Sarjakakkosena 3 pisteen päässä Falunista ja ovat voittaneet falunin jatkoajalle tällä kaudella. Kiinnostava joukkue seurata, varsinkin vähän heikomman viime kauden jälkeen.

Växjö
Joukkue joka voi yltää nostamaan pokaalia, mutta siihen voidaan tarvita vähän tuuria. Viime kaudella noussut isojen joukkueiden kerhoon ja on pystynyt voittamaan kaikki alapuolella olevat joukkueet. Storvretan voittanut kerran alkukaudesta, mutta myös hävinnyt. Falunille hävinnyt kerran. Hyvät mahdollisuudet päästä finaaliin, mutta kokemus yleensä vie siellä voiton. Pisteen jäljessä Storvretaa.

Kalmarsund
Viime kauden 2. Ailahtelevampi, kuin viime vuonna. En näkisi joukkuetta nostamassa pyttyä, mutta ei mahdottomuus. 5-4 häviö finaalissa viime vuona Falunille osoittaa, että joukkue ei ole mikään turisti, mutta otteita pitää parantaa, jos haluaa edes unelmoida kirkkaimmasta.

Toki kaikki huhut sun muut tänne vaan muidenkin tietoisuuteen!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös