Pääkallo.fi

Ruotsin Superliiga - mikä joukkue vie mestaruuden länsinaapurissa?

Viestejä
1,642
Kauankohan tässä vielä menee, että IFF herää ja vanha (ja hyvä) rankkarisääntö palautetaan. Miko Kailiala kritisoi sääntöä kovasti jo reilu vuosi sitten HS:n haastattelussa. Samassa haastattelussa John ”Pi” Liljelund kertoi, että heillä IFF:ssa tämä tuli yllätyksenä, että pelaajat alkoivat käyttää tällaista porsaanreikää :D
Lex Kippilä tarkoittaa sitä, että pallo saa mennä taaksepäin, jos pelaaja liikkuu samalla eteenpäin.

Yksi aspekti on toki ollut se, että tuomareiden on vaikea havaita meneekö pallo lopulta taaksepäin vai ei.
Tuomareiden on toki välillä vaikea havaita, että meneekö pallo taaksepäin. Tosin vielä vaikeampaa on havaita, että liikkuuko pallo tai pelaaja eteenpäin.
 
Viestejä
290
Enström jättää Falunin:

Pakko olla jatkamatta sopimuksia ku rahat on loppu.
Muutenkin Enströmin pääsarjaura alkaa olemaan ehtoopuolella, joten luonnollista lähteä Sveitsiin (huippusalibandypelaajien hautausmaahan) hakemaan kokemuksia ja viimeiset massit.
 
Viestejä
846
Kaikkia pelejä en nähnyt, mutta jotain Falunin piti keksiä kun omiin meni liikaa. Virkistävää, että Pixbo finaalissa ja Strandbergin ura jatkuu Strorvretan ilman Sankelliakin hyvin haastaneen Växjön riveissä Akolan kanssa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös