Kuva: Kuvakaappaus videosta

Esport Oilers ja Rauman SalBa mittasivat toisiaan torstaina miesten Salibandyliigan pelissä. Oilers vei voiton ottelusta maalein 6-5.

Oilersin sankari oli ajassa 59.22 voittomaalin iskenyt Riko Holopainen, joka iski pisteet 1+3 ottelussa. Oilersin Ilari Talvitie (2+0) ja SalBan Janne Hyvönen (1+1) naulasivat kauden ensimmäiset osumansa. Erikoisina osumina mainittakoon Niclas Meyerin tekemän oma maali toisen erän alussa sekä Severi Korhosen laukoma 5-4-johtomaali, joka upposi raumalaisten verkkoon helpon näköisesti.

Oilers johtaa miesten liigaan kymmenen kerätyn pisteen turvin. SalBa on toiseksi viimeisenä.

Oilers voitti jälleen maalin marginaalilla: ”Tämä oli meille todella hankala peli”
Oilers-luotsi pörssikärjestään: ”Monipuolisuus tekee hänestä erittäin mielenkiintoisen pelaajan”
Pedagogi nuoren öljylaivan luotsina: ”Oppilaani ovat todella innokkaita Oilers-faneja”