Viikon kysymys: Onko musiikin soittaminen läpi ottelutapahtuman hyvä vai huono idea?

Divareissa saa uuden säännön perusteella soittaa musiikkia koko ottelutapahtuman ajan. Kuva: Ari Arola

Divareissa saa uuden säännön perusteella soittaa musiikkia koko ottelutapahtuman ajan. Kuva: Ari Arola

Päätös antaa soittaa musiikkia ensi kaudella läpi ottelutapahtuman molemmissa Divareissa on kirvoittanut laajaa keskustelua viimeisen viikon aikana. Väkevän kannanoton tarjoili sarjassa Kooveen maalia vartioiva Juho Saros, joka sanoitti asiaa laajalla kirjoituksellaan.

Joukkueita ei kuitenkaan velvoiteta soittamaan musiikkia, joten omaa harkintaa asiassa saa käyttää. Toistaiseksi ei ole juurikaan kokemusta siitä minkälaisiksi tapahtumat muodostuvat, jos musiikki soi koko ajan.

Somen ja foorumin keskustelun perusteella uudistukseen on suhtauduttu pääosin erittäin kriittisesti, mutta selvitetään asia vielä keskustelufoorumin äänestyksellä. Eli äänestämään asiasta pääset alla olevasta linkistä:

Viikon kysymys: Onko musiikin soittaminen läpi ottelutapahtuman hyvä vai huono idea?

P.S. Perustelut ovat tietysti edelleen paikallaan.

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen