Pääkallo.fi

F-liigakausi 2023-24

Viestejä
8,112

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,847
On muuten aika harvassa ne päävalmentajat fliigassa, jotka ovat Classicin voittanut ottelusarjassa. Lammi on 2 - 0 (otteluvoitot 7 - 3) Classicia vastaan.
Jos tulevan kauden koutsit lasketaan, niin Seppo Pulkkinen (LASB) kaatoi Happeen peräsmisessä Happeen finaaleissa 2014 3-1 ja puolivälierissä 2012 3-0.

Saattaa Pulkkisella jokunen muukin voitto olla, mutta tappioitakin piisaa. Tuskin tulevan kauden koutseista muita löytyy, jotka kahdesti voittaneet kuitenkaan.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,847
Henri Johanssonin komea peliura päättyi keväällä, muttei ilman riitasointuja. Johansson kommentoi uraansa ja eritoten viimeistä pelikauttaan.

Tänään ja huomenna myös päävalmentaja Kainulaisen ja manageri Marko Salmelan kommentteja asiaan.

 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,847
Janne Hoikkanen ei ollut pelaajaurallaan nopein eikä taitavin, mutta teki silti komean liigauran ja esiintyi kaikkiaan 11 kertaa maajoukkueessa.

- Ihan huikea äijä, kommentoi Seppo Pulkkinen ennen ensimmäistäkään kysymystä.

Lue kattava henkilökuva uransa lopettaneesta Hoikkasesta.

 
Viestejä
281

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,847
Onko milloin tulossa näitä listauksia lisää? Jos tämä viikon loppuun mennessä piti tulla niin ei varmaan enää montaa listaa ole jäljellä.

Ps. Hevostelu listaa (vai mikä olikaan viime vuonna) odotellaan innolla ;)
Kaksi listaa tulee viikonloppuna ja siinä ovat loput tältä kaudelta. Top-listauksia yleisemmin tullee lisää kesän aikana ja kauden allakin julkaistaan jokunen.

p.s. Hevostelu oli vuonna 2021, ja sen teki Peter Kotilainen pyynnöstä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös