Pääkallo.fi

Naisten liiga 2020-21

Viestejä
56
Muitakin valmennus muutoksia... Ei kun EV Ak.n valmennusta kehiin niin eiköhän putoaminen ole selviö...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
66
Turun seurat tarjoilivat tänään viihdyttävät pelit. TPS niskalenkki ennakkosuosikki PSS:stä 5-muna ja Loisto reiluun minuuttiin 3 maalia ja voitto taskuun!
 
Viestejä
18
Hei onhan tää nyt huikeeta!!

Pelejä alla noin kympin verran ja neljä ensimmäistä mahtuu kahden pisteen sisään!!!
Melkoinen kausi ja todellakin pidän sormet ristissä, että päästään pelaamaan myös päätyyn saakka!!


Screenshot 2020-11-03 at 19.02.44.png
 
Viestejä
112
Nythän Suomen mestariksi on sitten ilmoittautunut kaksikin joukkuetta, joista kumpikaan ei ole pleioffeja pitkällekään pelanneet 😎 - en nyt suorilta muista milloin ankat olisi välierissä olleet. Todella mielenkiintoista nähdä miten vahvat joukkueet ottavat haasteen vastaan. PS. Runkosarjaa kannattaa tosissaan katsoa vasta sitten kun se on pelattu 👍
 
Viestejä
112
Kiitos! Eli neljä vuotta sitten... Nyt taas kun palattiin useamman pelin sarjaan niin haastettahan se tuo finaalipaikasta taisteluun.
 
Viestejä
59
Tasaista on ja tasoerot ovat niin pieniä, että jos sarjan jollakin joukkueella menee pelit nappiin keväällä, niin on vahvoilla mestaruutta ajatellen. Toisilla nappiinmenoon on pidempi ponnistus kun toisilla, ja sarjan nuorin sekä taitavin joukkue lienee yksi vahvimmista keväällä.
 
Viestejä
112
En nyt lähde ketään neuvomaan - sattuneesta syystä 😁 Ja kokeneet valmenyajat kyllä tietää miten Suomen mestaruus on voitettavissa. Eniten toivon, että PSS saa menttaalipuolen kuosiin. On ehdottomasti FA:n taitavin joukkue!
 
Viestejä
493
SSRA on pelannut toistaiseksi vain neljä vuotta liigaa, tuolla ajalla ovat menneet pronssipeliin ja Cupin finaaliin. Mahdollisuuksia on vaikka mihin, mutta näin tasaisessa sarjassa sitä on todella monella muullakin. En nyt ihan ymmärrä logiikkaa tämän väheksynnän takana. No, pelit näyttää sitten miten käy.

Päävalmentajalla on myös muutama peli pelattuna, ehkä hänestäkin on uudenlaista apua mahdollisissa pudotuspeleissä.
 
Viestejä
112
En tarkoittanut väheksyä ketään. No katsotaan peli kertallaan. Pointti oli lähinnä siinä, että ei kannata lähteä takki auki SM-finaaliin. Voi kokemuksena tarkistaa vuoden 2019 finaalisarjan - PSS oli kauden vahvin joukkue mutta, mutta... Yksittäisessä pelissä superfinaalissa NST pystyi yllättämään, mutta pelaajakaarti olikin monissa liemissä keitetty.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös