Liigat

Pääkallo.fi:n vuoden 2022 luetuimmat artikkelit – BB-Reeo dominoi listaa

31.12.
2022
Liigat

Uutinen Reeo Tiiaisen BB-retkestä oli vuoden luetuin Pääkallo-juttu. Kuva: Reeo Tiiainen

Vuoden 2022 luetuimmat Pääkallo.fi:n artikkelit tulevat tässä.

Listalle mahtui monenlaisia juttua. Sijalle 10 ylsi siteerausartikkeli, jossa Classic-pomo Pasi Peltola ilmoitti Classicin kotiareenan Bläk Boksin olevan maailman paras. Täten Peltola myös oli sitä mieltä, että siellä voidaan pelata kaikki kevään liigafinaalit. Yhdeksänneksi ylsi ennakkokiusottelu MM-kisojen aikaan tulevan kevään draftista. F-liigan ilmoituksen pohjalta tehty uutinen kiinnosti ja puhutti. Kun F-liiga sitten kertoi itse draftista, heräsi salibandykansa tosissaan internetin barrikadeille.

Sijalla kahdeksan oli uutinen siitä, että ÅIF mittautti Josban pelaajan mailan lavan ja onnistui voittamaan sen avulla joulukuussa. Sijaa ylempänä uutinen siteeraa Ruudun keväistä välierälähetystä, jossa maajoukkueen kapteeni Nico Salo kommentoi kovasanaisesti TPS-leiriä.

Sijan kuusi uutinen oli MM-joukkueen julkistus, ja se on perinteisesti juttu joka kiinnostaa laajasti. Classic oli useammassa luetussa jutussa toinen osapuoli ja niin myös sijalla viisi olleessa jutussa. FBC Loisto teki nimittäin protestin Classic-tappiostaan, sillä Classicin kokoonpanossa oli liian nuori maalivahti. Tästä seurasi vyyhti joka puhututti salibandykansaa varsinkin alkuvuodesta.

Sijalla neljä oli Iiro-Pekka Airolan laatujuttu suomalaisten huipputuomareiden riidasta IFF:n kanssa. Asian käsittely on tiettävästi vieläkin kesken. Kärkikolmikkoon mentäessä alkaa Reeo Tiiaisen dominointi. Tiiainen voitti syksyllä järjestetyn Big Brother tosi-tv-ohjelman. Sekä voitto että taloon meneminen kiinnostivat paljon jälkimmäisen ollen vuoden luetuin juttu.

Listan kakkoseksi ylsi Peter Kotilainen ja keväinen siirtohuhu. Kotilaisen siirto toteutui kuin toteutuikin kesän aikana ja F-liigan pistepörssiä johtava laituri on osoittauttunut erinomaiseksi kaappaukseksi SPV:n kannalta.

Vuoden top 10

10. Aamulehti: Peltola ei haluaisi pelata yhtäkään liigafinaalia Hakametsässä – ”Tämän paremmaksi ei salibandyareena voi maailmassa mennä”
9. Merkittäviä uutisia luvassa – ”Jotain mitä ei olla suomalaisessa palloilussa vielä nähty”
8. Divarin pelissä tapahtui kummia – Josban pelaaja lensi ulos liian käyrän lavan vuoksi ja joukkue hävisi
7. Maajoukkuekapteeni Salo suorapuheisena Ruudun lähetyksessä – ”TPS on ottanut sellaisen koulukiusaajan roolin”
6. Suomen maajoukkue Sveitsin MM-kisoihin julkaistiin – mukana viisi ensikertalaista, Kotilainen varalla
5. FBC Loisto jätti vastalauseen Classic-ottelusta – syynä kakkosmaalivahdin ikä
4. Hyllylle joutuneet suomalaiset huippuerotuomarit ja kansainvälinen liitto riitelevät – edessä voi olla jopa oikeustoimia
3. Salibandylegenda Reeo Tiiaisesta Big Brother -voittaja – peliuralle mahtui ilmaveivejä ja takapuolen näyttöä
2. Huhumylläri: Peter Kotilainen ilmoitti Instagramissa jättävänsä Jyväskylän – yllätysseura uutena osoitteena?
1. Tuottaja Tiiainen livahti BB-taloon – KalloCast pyrkii eroon kutinasta

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen